0

Handelsbetingelser

Gældende fra den 06. januar 2020

Når du handler med bysampedro.dk bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

bysampedro.dk er ejet af Sampedro ApS

Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: 40342079

Generelt
bySampedro tager forbehold for udsolgte varer samt billed- og skrivefejl på hjemmesiden. Dette kan være fejl i produktbeskrivelse, forkerte priser samt prisjusteringer (herunder ændrede priser fra leverandører eller valutaændringer), teknisk specifikation, eller forkerte oplysninger vedrørende lagerstatus. bySampedro har ret til at korrigere sådanne eventuelle fejl og at ændre eller opdatere informationerne når som helst. Hvis en forkert pris er angivet for en vare, som du har bestilt, giver bySampedro dig naturligvis meddelelse om dette og afventer din accept af den korrigerede pris, inden bySampedro fortsætter med bestillingen. Alle billedinformationer på hjemmesiden skal udelukkende ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garantere varens nøjagtige udseende. Vi anvender ofte 70x100cm som produktbilleder, derfor vil der ofte være mindre ændringer på fx 50x70cm, 30x40cm mm.

Hjemmesiden samt alt indhold på dette ejes af bySampedro eller dennes licensgivere. Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra bySampedro.

Farver
På grund af kalibreringsforskellene mellem computerskærme, tablets og smartphones mm. Kan farver på plakater, der vises på vores hjemmeside, variere lidt fra den aktuelle plakat.

Personliggjort designs
bySampedro ejer og har rettighederne til de personliggjort designs og må bruge dem til videresalg ved undladelse af personlige oplysninger såsom efternavne.

Priser
Alle priser er incl. 25% moms.
Der tages forbehold for tastefejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Levering
Levering sker i løbet af 2-7 arbejdsdage. Såfremt der skulle forekomme forsinkelser, som bysampedro.dk er vidende om, vil køber få besked på email hurtigst muligt.

Den bestilte vare sendes direkte fra leverandør/trykkeri.

Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

Kundeservice
Alle henvendelser skal sendes til hello@bysampedro.dk
Vi bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Betalingsbetingelser
Følgende kort kan anvendes.:
Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro og Diners

De kontooplysninger køber indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Bambora i krypteret form (SSL) som det kun er køber og Bambora, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
bysampedro.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for bysampedro.dk’s kontrol. Herunder f.eks. naturkatastrofer, krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret
Meddeler køber inden 14 dage efter levering bysampedro.dk, at køber har fortrudt sit køb, kan de købte varer tilbageleveres til bysampedro.dk og pengene kræves tilbage. Læs i denne forbindelse afsnittet om returvarer nedenfor.

Returret
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til:
Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
Husk at mærke pakken ‘RETUR’.

Reklamationer
Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, opret venligst en reklamationssag eller kontakt vores kundeservice på hello@bysampedro.dk

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på bysampedro.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos bysampedro.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@bysampedro.dk

Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.

ODR
Fra den 15. februar er det muligt at benytte den fælles ODR-platform til behandling af klager vedrørerende shoppen. Linket til ODR-platformen er: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.