0

By plakater

Velkommen til bySampedro. Du kan her finde hele vores udvalg af dansk designet plakater i høj kvalitet. Plakaterne passer ind i næsten enhver bolig og indretningsstil. Vi tilføjer løbende nye plakater så du altid som kunde kan finde noget der passer præcis til dig! Giv dit hjem mere liv ved at tilføje vores unikke plakat kollektion.

Skarpt kvalitetstryk

Dansk plakatkunst

Sikker krypteret betaling

Byplakater fra Danmark og Verden

Vores plakat kollektion passer til moderne hjem og kan benyttes hvor man ønsker, eksempelvis soveværelse, stue, køkken eller børneværelse. Alle vores plakater er af høj kvalitet og trykt på ubestrøget papir.  Har du det der specielt tilhørsforhold til en by, eller blot er forelsket i det abstrakte design så er vores by plakater lige noget for dig. Vi har et bredt udvalg af flotte plakater med byer som motiv med et abstrakt tvist samt et flot farvevalg.

Køb din by plakat hos bySampedro

Plakaterne bliver trykt i Danmark på de bedste produktionsmaskiner. Kvaliteten af ubestrøget papiret af 230 gram som gør at farverne bliver fremhævet af papirets dybde og giver et klart og detaljeret look.

Størrelsen på plakater

Hos os findes plakaterne i mange farver og former. De størrelser vi tilbyder er 30×40, 50×70 og 70×100. Så man kan kombinere plakaterne i forskellige størrelser. Mindre plakater bruges oftes i køkkenet eller på badeværelset. Du kan jo også have nogle hænge på kontoret eller på en hylde. Man kan mixe så man finder sin egen stil. Skulle man blive træt af det, kan man bare købe nye plakater og skifte en eller flere af dem ud.

Kvaliteten skal være helt i top.
Det gælder både på tryk og papir!

Hos bySampedro går vi meget op i at kvaliteten er helt i top. Derfor har vi brugt meget tid på at finde den rigtige samarbejdspartner til tryk, forsendelse og emballage. Alle vores plakater bliver trykt i 230 grams ubestrøget papir som gør udtrykket bliver super flot. Har du spørgsmål så kontakt os gerne.