0

Plakater

Velkommen til bySampedro. Du kan her finde hele vores udvalg af dansk designet plakater i høj kvalitet. Plakaterne passer ind i næsten enhver bolig og indretningsstil. Vi tilføjer løbende nye plakater så du altid som kunde kan finde noget der passer præcis til dig! Giv dit hjem mere liv ved at tilføje vores unikke plakat kollektion.

By plakater

Abstrakte plakater

Plakater med dyr

Køkkenplakater

Plakater med tekst

ABC plakater

Sjove sportstrøje plakater

Simple sportstrøje plakater

Sportsplakater gjort personlige

Stribet sportstrøje plakater

Vertio sportstrøje plakater

Skarpt kvalitetstryk

Dansk plakatkunst

Sikker krypteret betaling

Plakater og posters online

Vores plakat kollektion passer til moderne hjem og kan benyttes hvor man ønsker, eksempelvis soveværelse, stue, køkken eller børneværelse. Alle vores plakater er af høj kvalitet og trykt på ubestrøget papir. For vores kunder har vi også sikker betalingsmetode i form af Bambora og levering med GLS.

Vores kollektion af plakater er opdelt i kategorier så du nemt kan finde det du søger. Tag eventuelt et kig på Bestsellers som er vores mest populære plakater. Plakaterne passer i mange forskellige familier. Er du på udkig efter børne plakater kan vores plakater også benyttes her.

Børne plakater

Ofte er børneplakater enten en bestemt Disney-figur eller fra en tegnefilm eller spillefilm, her adskilliger vores kollektion i det at vi kun har vores egne plakater. Disse plakater er mere abstrakte og rolige i farverne så de passer til de fleste børneværelser. Størrelsen på plakaten til børneværelser er ikke nødvendig altid kæmpe stor. Derfor tilbyder vi også 30×40 udover 50×70 og 70×100.

Plakater til hjemmet

Udover børneværelset så har flere af dine vægge brug for noget farve og sjæl som kan krydders med vores plakat kollektion. Plakaterne du finder hos os vil være en blanding af lande, by, øer og gade plakater som løbende udvides. Vi vil gerne høre hvad dine ønsker kunne være, derfor er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Plakaterne bliver trykt i Danmark på de bedste produktionsmaskiner. Kvaliteten af ubestrøget papiret af 230 gram som gør at farverne bliver fremhævet af papirets dybde og giver et klart og detaljeret look.

Størrelsen på plakater

Hos os findes plakaterne i mange farver og former. De størrelser vi tilbyder er 30×40, 50×70 og 70×100. Så man kan kombinere plakaterne i forskellige størrelser. Mindre plakater bruges oftes i køkkenet eller på badeværelset. Du kan jo også have nogle hænge på kontoret eller på en hylde. Man kan mixe så man finder sin egen stil. Skulle man blive træt af det, kan man bare købe nye plakater og skifte en eller flere af dem ud.

Limited edition plakater – unikke plakater til hjemmet

Tanken er fin med at man kun tilbyder et mindre antal tryk for at skabe en mere unik plakat.
Vi har derimod valgt at sige at vi synes at alle skal have mulighed for at kunne have vores plakater hængende i deres hjem og da vores fokus område lande, byer, øer og gade plakater vil vi heller give alle mulighed for at købe dem.

Har du spørgsmål? Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi vil gøres vores bedste for at hjælpe dig. Køb dine posters og plakater online hos bySampedro for at få et hjem fyldt med farver og former!

Kvaliteten skal være helt i top.
Det gælder både på tryk og papir!

Hos bySampedro går vi meget op i at kvaliteten er helt i top. Derfor har vi brugt meget tid på at finde den rigtige samarbejdspartner til tryk, forsendelse og emballage. Alle vores plakater bliver trykt i 230 grams ubestrøget papir som gør udtrykket bliver super flot. Har du spørgsmål så kontakt os gerne.