0

København plakater

Har du minder om København by? Vi har lavet disse københavnske by plakater med fortolkning af den dejlige stemning og atmosfære der er i hovedstaden. Plakaterne passer ind i enhver bolig og indretningsstil.

København plakater til dit hjem eller kontor

Denne københavn by plakat passer til alle slags hjem. I 2018 blev København kåret som den niende bedste storby at live i af Economist og det er der en grund til. Netop den fantastiske stemning der oser i bylivet, maden, butikkerne og de grønne arealer. Du kan hænge denne plakat i både forretningen eller der hjemme i eksempelvis soveværelse, stue, køkken eller børneværelse.

Hvad er dit minde om København?

Alle har forskellige minder om København. Er du blev født i København? Fik du din morgenkaffe på den lokale Café eller gik du ture i de charmende gader? Uanset hvilket minde du har så kan du sætte dit eget præg på dit hjem med disse københavn plakater.

Dansk designet plakater i høj kvalitet

Plakaterne bliver trykt i Danmark på de bedste produktionsmaskiner. Kvaliteten af ubestrøget papiret af 230 gram som gør at farverne bliver fremhævet af papirets dybde og giver et klart og detaljeret look. Alle vores plakater er af høj kvalitet og trykt på MAT papir.

København byplakat i mange størrelser

Hos os findes plakaterne i mange farver og former. De størrelser vi tilbyder er 30×40, 50×70 og 70×100. Så man kan kombinere plakaterne i forskellige størrelser. Mindre plakater bruges oftes i køkkenet eller på badeværelset. Du kan jo også have nogle hænge på kontoret eller på en hylde. Man kan mixe så man finder sin egen stil. Skulle man blive træt af det, kan man bare købe nye plakater og skifte en eller flere af dem ud.

Har du spørgsmål? Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi vil gøres vores bedste for at hjælpe dig. Køb dine posters og plakater online hos bySampedro for at få et hjem fyldt med farver og former!

Skarpt kvalitetstryk

Dansk plakatkunst

Sikker krypteret betaling

Kvaliteten skal være helt i top.
Det gælder både på tryk og papir!

Hos bySampedro går vi meget op i at kvaliteten er helt i top. Derfor har vi brugt meget tid på at finde den rigtige samarbejdspartner til tryk, forsendelse og emballage. Alle vores plakater bliver trykt i 230 grams ubestrøget papir som gør udtrykket bliver super flot. Har du spørgsmål så kontakt os gerne.