0

Akustikbilleder

Du kan her finde hele vores udvalg af akustikbilleder i høj kvalitet. Plakaterne passer ind i disse udvalgte rammer som vi har. Vi tilføjer løbende nye rammer så du altid som kunde kan finde noget der passer præcis til dig! Giv dit hjem mere liv ved at tilføje vores unikke plakat kollektion med disse rammer.

Skarpt kvalitetstryk

Dansk plakatkunst

Sikker krypteret betaling

Akustikbilleder og rammer

Vores akustikbilleder er dansk håndværk og fåes i forskellige udgaver. Vi tilføjer løbende nye akustikrammer til at passer i så mange forskellige hjem som tænkeligt. Der er altid plads til en flot ramme på borde, vægge, kontorer eller vindueskarme. Vi har rammerne i forskellige farver, hvid, sort og alu grå.

Rammernes mål

Vi har rammer i mange forskellige størrelser. Akustikbillederne fåes i 50x70cm og 70x100cm. Ofte benyttes rammerne med et motiv som ofte kan være med til at fremhæve motivet yderligere.

Søger du efter den perfekte akustikramme? Så er dette det helt rigtige sted at finde den.

Køb dine akustikbilleder online hos bysampedro.dk

Find de akustikbilleder du søger og bestil dem hjem til din privatadresse. Læg din bestilling og afvent spændt de flotte rammer lander hjemme hos dig. Klar til ophængning med det samme så du kan få skabt din egen flotte billedvæg i hjemmet. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og tøv ikke med at spørge efter hjælp.

Kvaliteten skal være helt i top.
Det gælder både på tryk og papir!

Hos bySampedro går vi meget op i at kvaliteten er helt i top. Derfor har vi brugt meget tid på at finde den rigtige samarbejdspartner til tryk, forsendelse og emballage. Alle vores plakater bliver trykt i 230 grams ubestrøget papir som gør udtrykket bliver super flot. Har du spørgsmål så kontakt os gerne.